המכון ללימודי קולינריה (ICE) מכריז על סדרת עלית חדשה עם שפים בולטים

סדרת שף העילית תביא שפים כמו ניקולה סאל, פול ליברנדט ופרדריק ברסליוס לקמפוס ניו יורק

 

המכון ללימודי קולינריה (ICE, Institute of Culinary Education) הודיע ​​לאחרונה על סדרת אירועים חדשה שנועדה להעניק השראה לסטודנטים, לבוגרים המכון ולתעשייה. סדרת שף העילית של ICE תביא כמה מהשפים הבולטים והמוערכים בעולם למכון הלימודים כדי לחלוק את הסיפורים שמאחורי הקריירה המפוארת שלהם, תוך הובלת הדגמה של אחד המתכונים או הטכניקות המוכרות ביותר שלהם. הם ידגישו את הגישות שלהם לאוכל ולסגנונות בהתאמה, במסגרת אינטימית שתורמת לשיחות מעוררות קריירה, ויעניקו מהידע שלהם לדור הבא של שפים בסביבה נגישה יותר מהזמנת מקום במסעדות שלהם. עדיפות ברישום תינתן לתלמידי ICE ולבוגרים ושאר המושבים ישוחררו לקהל הרחב עבור כל אירוע.

 

"אנו ב-ICE תמיד מחפשים לשפר את התוכניות שלנו ולהביא משאבים וחוויות ייחודיות לסטודנטים שלנו ולקהילת המזון הגדולה יותר", אמר ריק סמילוב, נשיא ומנכ"ל ICE. "השליטה והאמנות הקולינרית שהשפים האלה מפגינים יהיו ללא ספק מעוררות השראה עבור סטודנטים בתכנית לימודי התעודה שלהם כשהם מתקדמים בלימודים ובקריירות."

 

סדרת שף העלית מתחילה ב-15 באוקטובר 2019, עם ניקולה סאל, שף ומנהל ב"ריץ" פריז, ביתם של המסעדה בעלת שני כוכבי מישלן, La Table de L'Espadon, ו- Les Jardins de L'Espadon עם כוכב אחד. הוא הרוויח כוכבי מישלן בארבע מסעדות ברחבי צרפת, לאחר שצבר ניסיון עם השפים פייר גנייר, אלן סנדרנס, פיליפ לגנדר ומארק מרצ'אנד. השף ניקולה יפגין את סגנונו האותנטי והיצירתי, תוך שימוש במוצרים באיכות הגבוהה ביותר לפרשנויות עכשוויות של מסורות צרפתיות.

 

ב-13 בנובמבר יארח המכון את השף פול ליברנדט, שישתף כיצד הוא משלב טכניקות קלאסיות עם סגנון האוונגרד, העכשווי והגרפי-חזותי שלו. השף פול ידוע בעיקר בזכות תפקידו האחרון כשף המנהל בקורטון בטרייבקה. שם, הוא הרוויח שני כוכבי מישלן וביקורת של שלושה כוכבים מה"ניו יורק טיימס", שקראו לו "כוהן גדול של הכנסת אורחים". הניסיון של השף פול משתרע על אלם, אטלס, מאפיית בול, פפיליון וג'ילט בעיר ניו יורק. בעבודות קודמות עבד תחת פייר גנייר, ז'אן ז'ורז' וונגרנייטן, ריימונד בלאן ומרקו פייר ווייט בלונדון ובפריז. הוא זכה לשבחים מ-Food and Wine ו-Esquire והשתתף בסרט תיעודי שזכה בפרס HBO, מועמד על ידי ג'יימס בירד, "A Matter of Taste: Serving Up Paul Liebrandt," בשנת 2011. הוא פרסם את "To the Bone" ב-2013 והשיק השנה את Crumpet Consulting.

 

פרדריק ברסליוס, השף הפרטי השבדי והבעלים והשותף של אסקה, הקונספט הנורדי שזכה בשני כוכבי מישלן ושבחים מבון אפטיט, איטר, גראב סטריט והניו יורק טיימס, יצטרף לסדרה של ICE ב-11 בדצמבר. הניסיון של השף בניו יורק כולל עבודה באקוויוויט, קורטון ופרס. ספר הבישול הראשון שלו, "אסקא", יצא בשנת 2018. השף פרדריק ידגים מנה המציגה את המיזוג שלו עם השפעות סקנדינביות ומרכיבים אזוריים, עונתיים, המשלבים אלמנטים של טבע, עיצוב, גילוי לב ואמביציה.

 

"לגדולי הקולינריה יש פוטנציאל לעצב את הקריירה העתידית של התלמידים והשפים הצעירים. ההצלחה שאליה הגיעו האנשים ברמה הגבוהה ביותר יכולה להוות השראה לאלה שבתחילת המסעות הקולינריים שלהם. כאן ייקחו שפים רגע להזדהות אישית עם התלמידים ולהשפיע עליהם באחת התקופות המכוננות ביותר בחייהם", אמר בארי טונקינסון, מנהל ICE למחקר ופיתוח קולינרי ויוצר משותף של הסדרה.

 

בשנת 2020 ארחו ב-ICE את השפים דניאל בולוד, אברם ביסל מהמטבח המודרני ואחרים. בקרו ב-https://www.ice.edu/newyork/events עבור לוח השנה של אירועי סדרת שף העלית וכדי להזמין מקומות ישיבה מוגבלים, שכן הביקוש לסדרה מצביע על כך ששלושת האירועים הראשונים ככל הנראה יימכרו מראש.

 

המכון ללימודי קולינריה (ICE) הוא אחד מבתי הספר הקולינריים הגדולים והמגוונים בעולם עם קמפוסים בניו יורק ובלוס אנג'לס. ICE הוקם בשנת 1975 ומציע תכניות אימון קריירה בנות שישה עד 13 חודשים לאומנויות קולינריות שזכו בפרסים, אומנויות קונדיטוריה ואפייה, אמנויות קולינריה תומכות בריאות, ניהול בתי קפה ומסעדות, ניהול בתי מלון ואירוח ותוכניות לימודי המשך באפיית לחם ובאמנות קישוט העוגה – עם למעלה מ-14,000 בוגרים מצליחים, שרבים מהם מובילים בתעשייה. בוגרים בולטים בתכניות של ICE כוללים את גייל סימונס, מיסי רובינס, מארק מרפי, משמה ביילי וסטיב סאמסון. ICE מציע גם לימודי המשך לאנשי מקצוע בתחום הקולינריה, מארח יותר מ-500 אירועים מיוחדים מדי שנה ומשמש כאחת מתכניות לימוד הבישול, האפייה והמשקאות הגדולות בעולם עם 26,000 סטודנטים מדי שנה. הקמפוס משתרע על פני שטח של 74,000 מטרים רבועים בעיר ניו יורק וקמפוס לוס אנג'לס בגודל 38,000 מטרים רבועים – שניהם נועדו להשראה, יצירתיות וקהילה. בקרו באתר ice.edu או הצטרפו בטוויטר, אינסטגרם ופייסבוק ב-@iceculinary כדי למצוא את הקול הקולינרי שלכם.

דילוג לתוכן