מתכון: קובה מטוגנת – פשוט, קל וטעים!

קובה מטוגנת-עירקי

החומרים:
1/2 ק"ג בורגול דק להשרות במים עם מלח, למשך כחצי שעה
1.5 כוסות קמח
קורט בהרט
קורט כמון
חצי כפית מלח לטעום מעט על קצה הלשון לפני הטיגון
קורט פלפל שחור
חצי כוס שמן

למילוי:
חצי ק"ג בשר טחון
5 בצלים קצוצים דק.
אופן ההכנה:
המילוי.
לקחת מחבת רחבה ולטגן את הבצל עד שהבצל נהפך לשקוף מוזהב. להוסיף למחבת  את הבשר הטחון עד שהוא הופך לצבע חום.
להוסיף את התבלינים ולבשל עוד שלוש דקות.
לסנן את הבשר .
המעטפת:
להוציא את הבורגול מהמים ולסחוט באמצעות הידיים.
להניח בקערה ולהוסיף את הקמח .
ללוש יחד עד לקבלת עיסה גמישה.
לקחת כדור של בצק ביד, למלא עם הבשר ולסגור בצורת אובלית
(צר מהצדדים ורחב באמצע.
לטגן בשמן עמוק.

 

דילוג לתוכן